9,99 zł*

Reviews on

Koszulka krótki rękaw Gym & Pilates 100 damska

4.55 / 5 38 Opinie
35 użytkowników poleca ten produkt

Tylko wiarygodne opinie

  • Kobieta
    20-29 lat
    20 kwiecień 2018
    Używany od tygodnia lub mniej
    That review has been deposited on this product version
    Zakup potwierdzony
    5/5

    Dobra w użytkowaniu

  • Kobieta
    20-29 lat
    04 kwiecień 2018
    Używany od 7 do 12 miesięcy
    That review has been deposited on this product version
    Zakup potwierdzony
    Polecam

    Bardzo polecam ten produkt, koszulka jest świetna, noszę ją bardzo częśto, jest przewiewna, bo naturalna, wytrzymała no i tania.

  • Mężczyzna
    27 luty 2018
    Używany od Więcej niż 1 rok
    That review has been deposited on this product version
    Zakup potwierdzony
    Polecam.

    Córka nosi na co dzień i do szkoły, są dobrze uszyte, mocne, nie rozciągają się jakoś strasznie, oddychające i wygodne.

  • Kobieta
    30-39 lat
    07 luty 2018
    That review has been deposited on this product version
    Zakup potwierdzony
    polecam

    jak za taką cenę całkiem niezły materiał, polecam brać rozmiar mniajszą, zakupiona w noszonym rozmiarze jest bardzo luźna.

  • Kobieta
    20-29 lat
    12 styczeń 2018
    That review has been deposited on this product version
    Zakup potwierdzony
    wygodny produkt

    super

  • Kobieta
    30-39 lat
    08 styczeń 2018
    Używany od 7 do 12 miesięcy
    That review has been deposited on this product version
    Zakup potwierdzony
    Dobra jakość w niskiej cenie

    Ocena dotyczy koszulki w białym kolorze:
    - dobra jakościowo, w niskiej cenie
    - przy odpowiedniej pielęgnacji białych ubrań, nie szarzeje i nie rozciąga się
    - antyperspiranty nie pozostawiają trwałych śladów
    - numeracja standardowa; jeżeli koszulka ma bardziej przylegać do ciała, sugeruję wybór mniejszego rozmiaru
    - jest dość długa, w przypadku osoby o wzroście 168 cm, koszulka zakrywa biodra

  • 07 grudzień 2017
    Używany od 3 do 6 miesięcy
    That review has been deposited on this product version
    Zakup potwierdzony
    ok

    dobra cena,na wf w sam raz.

  • Kobieta
    40-49 lat
    05 grudzień 2017
    Używany od 3 do 6 miesięcy
    That review has been deposited on this product version
    Zakup potwierdzony
    super produkt

    Rewelacyjna koszulka na zajecia wf

  • Kobieta
    20-29 lat
    15 listopad 2017
    Używany od tygodnia lub mniej
    That review has been deposited on this product version
    Koszulka bardzo fajna

    Koszulka jak na swoją cenę, jest BARDZO dobra. Fajna gatunkowo, jedyny mankament jest taki, że jeśli chce się posiadać trochę luźniejszy model (do ćwiczeń), to dekolt troszkę odstaje (wersja dla panów sprawdzi się tu lepiej). Natomiast jest to dobry zamiennik dla zwykłej koszulki na co dzień, dlatego, że idealnie dobrany rozmiar czyni tą bluzkę casualową :)

  • Kobieta
    40-49 lat
    26 wrzesień 2017
    Używany od 2 do 8 tygodni
    That review has been deposited on this product version
    Zakup potwierdzony
    polecam

    bardzo dobra jakość, wygodna .

GORA STRONY