od
19,99 zł*

Reviews on

Top fitness MY TOP damski

5 / 5 11 Opinie
11 użytkowników poleca ten produkt
  • Kobieta
    Poniżej 20 roku życia
    05 wrzesień 2016
    Używany od 3 do 6 miesięcy
    That review has been deposited on this product version
    api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
    POLECAM!!!!!

    Najlepsza koszulka na swiecie

  • Kobieta
    30-39 lat
    05 sierpień 2015
    Używany od 3 do 6 miesięcy
    That review has been deposited on this product version
    api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
    Koszulka - opinia

    Koszulka idealna do biegania, fitnessu a nawet na rower. Idealnie dopasowuje się do ciała, nie uwiera. Koszulka odprowadza pot, nie widać żadnych plam co daje duży komfort dla osoby która ją nosi. Spokojnie można brać rozmiar mniejszy. Polecam koszulkę.

  • Kobieta
    40-49 lat
    17 kwiecień 2015
    Używany od 2 do 8 tygodni
    That review has been deposited on this product version
    api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
    godny polecenia

    polecam

  • Kobieta
    20-29 lat
    20 marzec 2015
    Używany od 2 do 8 tygodni
    That review has been deposited on this product version
    super;)

    nie gniecie się, dobrze przylega do ciała podczas ćwiczeń, super kolor. Mam różowy i niebieski. Polecam!!

  • Kobieta
    30-39 lat
    07 styczeń 2015
    Używany od 3 do 6 miesięcy
    That review has been deposited on this product version
    api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
    JEST SUPER NOSI SIE FAJNIE IKOLORY SA MODNE

    SUPER KOSZULKA I MATERIAŁ NIE MAM ZASTRZEZEŃ POLECAM JA KAZDEMU

  • Kobieta
    30-39 lat
    19 grudzień 2014
    Używany od 2 do 8 tygodni
    That review has been deposited on this product version
    top

    goraco polecam; moj ulubiony top do cwiczen .

  • Kobieta
    20-29 lat
    05 grudzień 2014
    Używany od 3 do 6 miesięcy
    That review has been deposited on this product version
    Bardzo porządna.

    Koszulka jest świetna. Przed zakupem najpierw obejrzałam ją w sklepie i byłam zaskoczona jakością materiału, z jakiego została wykonana. Posiadam koszulkę w dwóch wersjach kolorystycznych - różowej i białej - ale z pewnością zamówię jeszcze inne kolory. Dopasowana do ciała, podkreśla sylwetkę, nie traci koloru po praniu ani nie robią się żadne dziurki po kilku miesiacach użytkowania. Polecam.

  • Kobieta
    20-29 lat
    22 listopad 2014
    Używany od 7 do 12 miesięcy
    That review has been deposited on this product version
    super

    Jedne z lepszych koszulek na fitness za śmiesznie niską cenę po wielu praniach i godz na siłowni nic sie nie dzieje mam juz 4 i na tym sie nie skonczy czekam na inne kolory :)

  • Kobieta
    20-29 lat
    22 lipiec 2014
    Używany od 7 do 12 miesięcy
    That review has been deposited on this product version
    W decathlonie są fajne ciuchy

    W Decathlonie zawsze znajduję świetne ciuchy. Te koszulki są rewelacyjne. Przewiewne, z dobrego gatunku materiału. Na siłownię, na miasto. Bombowe! :) Miśka.

  • Kobieta
    30-39 lat
    19 lipiec 2014
    Używany od więcej niż 2 lata
    That review has been deposited on this product version
    api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
    super TOP

    od dwoch lat mam dwie koszulki dokupilam teraz jeszcze dwie, super sie sprawdzily i latem i zima, chlona pot szybko wysychaj, rewelk wygladaja

GORA STRONY